ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ "ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ"

ΟΛΥΜΠΟΣ: ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ" (ΚΟΙΝΩΣ:ΑΠΟ ΠΟΥΡΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΠΙ)
GOSSIP: ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ (ΤΟΠΙΚΑ: "ΓΚΟΝΤΟΣΛΙΚΙ")
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ..............................

Την περασμένη Κυριακή, 2 Γενάρη, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο, του δήμου Δίου-Ολύμπου, με θέματα την εκλογή προεδρείου και την εκλογή των επιτροπών οικονομικών και ποιότητας ζωής.
1ο και καλύτερο: Στην ψηφοφορία, για την εκλογή της επιτροπής ποιότητας ζωής, διαπιστώθηκε το πρώτο ρήγμα στους κόλπους της συμπολίτευσης: οι σύμβουλοι κ.κ. Κωτούλης και Τουμαράς έλαβαν από 24 ψήφους, επί συνόλου 27 (βρέθηκαν τρία λευκά-με δεδομένο το ένα της κ. Κουρίτα).
Ο δήμαρχος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ρίχνοντας το βάρος στην αντιπολίτευση
(χα χα χα).
2ο: Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνοντας απίστευτο αλτρουισμό και ανακαλύπτοντας, αναπάντεχα, πως κατα βάθος είναι αριστερός (συμπαρασύροντας, στην επιλογή του, και τον σύμβουλό του κ. Καλαιτζή), δέν ψήφισε το εαυτό του για αναπληρωματικό μέλος της οικονομικής επιτροπής, αλλά την κα Κουρίτα.
Εύλογα διατυπώθηκε η απορία από τον κ.Κεχαγιά μήπως και ακολούθησε, ο κ.Δημόπουλος, αντίστοιχη τακτική, κατά τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου.
3ο και φαρμακερό: Στις διαδικασίες για την ανάδειξη προεδρείου της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου, δεν εκλέχτηκε πρόεδρος η πρώτη σε σταυρούς (και εκλεκτή του δημάρχου) κα Ζησκάτα, αλλά ο δεύτερος κος Ανδριάς και αντιπρόεδρος η κα Δούλκα (παράταξη Δημόπουλου). Ανίερη συμμαχία Ανδριά-Δούλκα (Δημόπουλος) και Στάχταρη (Τσιφοδήμος) δήμαρχε;
Άντε και καλά κρασά...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου