ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ "ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ"

ΟΛΥΜΠΟΣ: ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ" (ΚΟΙΝΩΣ:ΑΠΟ ΠΟΥΡΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΠΙ)
GOSSIP: ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ (ΤΟΠΙΚΑ: "ΓΚΟΝΤΟΣΛΙΚΙ")
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Συγκίνηση........


Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν όλους τους παρευρισκόμενους νεοδημοκράτες, στο χορό της ΝΟΔΕ το περασμένο Σάββατο, μόλις άκουσαν, από τα χείλη του βουλευτή τους Κώστα Κουκοδήμου, την προσφώνηση στον τέως δήμαρχο Λιτοχώρου Σάκη Τσιφοδήμο.
Μεταφέρθηκαν από παρευρισκόμενο τα εξής:
"...καλωσορίζω και τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Τσιφοδήμο, ο οποίος παρότι δεν πήρε τη στήριξη του κόμματος, και κατέβηκε ανεξάρτητος, είναι εδώ, μαζί μας,παραμερίζοντας τις όποιες πικρίες.........".

Απόλυτα κατανοητή η συγκίνησή σας, κύριε βουλευτά.
Μην ξεχνάμε ότι "σωστοί" πολιτικοί άνδρες είναι αυτοί που στηρίζουν, μέχρι τέλους, τις επιλογές τους όσο επιπόλαιες και να είναι.

Μήπως προωθούμε, τον τέως Λιτοχώρου, να "ξαναφάει τα μούτρα του" στην αυτοδιοίκηση, για να καθαρίζουμε το πεδίο στις βουλευτικές;
Μας "κάθισε βαριά" η απομάκρυνση από τη νέα ηγετική ομάδα της Ν.Δ., και απλά άρχισαν να σας ενώνουν, πλέον, πολλά κοινά στοιχεία;

Ή υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα;



Τζά!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου