ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ "ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ"

ΟΛΥΜΠΟΣ: ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ" (ΚΟΙΝΩΣ:ΑΠΟ ΠΟΥΡΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΠΙ)
GOSSIP: ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ (ΤΟΠΙΚΑ: "ΓΚΟΝΤΟΣΛΙΚΙ")
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δραστηριότητες Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς.

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨Πνευματική Κίνηση¨ Λεπτοκαρυάς πραγματοποίησε επίσκεψη στο ξενώνα ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨ στη Λεπτοκαρυά. Η επίσκεψη αποτελούταν από μέλη-χορευτές του συλλόγου από τα τμήματα ενηλίκων των χορευτικών τμημάτων. Οι επισκέπτες προσέφεραν διάφορα γλυκίσματα, παραδοσιακές πίτες στους διαμένοντες του ξενώνα και αντάλλαξαν ευχές τόσο για τη νέα χρονιά όσο και για την κάθε προσωπική επιτυχία.

Οι ηλικιωμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους χορευτές σε παραδοσιακούς χορούς με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, καθώς και να λάβουν μέρος σε αυτούς. Η αγάπη και η συγκίνηση ήταν έκδηλη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του συλλόγου. Ως Δ.Σ. του συλλόγου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άριστη φιλοξενία που μας επιφύλασσαν η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενώνα που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας της ¨Πνευματικής Κίνησης¨. Μετά από παρότρυνση των ηλικιωμένων ο σύλλογος έχει πλέον ανοιχτή πρόσκληση ώστε να πραγματοποιήσει κι άλλες επισκέψεις. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η ¨Πνευματική Κίνηση¨ Λεπτοκαρυάς θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς και καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς κυρίως, που συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία του ετήσιου χορού της, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο κέντρο ¨ΜΠΟΕΜ¨. Επίσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας, ενώ ιδιαίτερη ήταν η προσέλευση του κόσμου που μας τίμησε με την παρουσία του και διασκέδασε μαζί μας. Τον ευχαριστούμε θερμά που μας έδωσε δύναμη και στήριξη. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία-στήριξη του δημάρχου, δημοτικών συμβούλων, βουλευτών καθώς και εκπροσώπων άλλων συλλόγων.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου