ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ "ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ"

ΟΛΥΜΠΟΣ: ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ" (ΚΟΙΝΩΣ:ΑΠΟ ΠΟΥΡΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΠΙ)
GOSSIP: ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ (ΤΟΠΙΚΑ: "ΓΚΟΝΤΟΣΛΙΚΙ")
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.....

Άρχοντά μου εσύ....
Σύμφωνα με το υπ' αρίθμ.: 123/2011, βούλευμα Εφετείου Ελασσώνας, και κατόπιν ερώτησης των βουλευτών Τοπόλιανης κ. Παπαρόπουλου και Παπαπουλίου κας Παπαρέου(στ), ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης  και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούσης, έθεσε σε αργία τον διαχειριστή του blog "Ολύμπου Σχόλια", από την 19η Φεβρουαρίου τρέχοντος.
Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε, από τους αναγνώστες του εν λόγω blog, οι οποίοι υπομονετικά περίμεναν να αδειάσει το "μέγαρο Υπατεία" από τους λαθρομετανάστες, για να πάρουν τη θέση τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Δε φταίω εγώ ρε Αμοιρίδη, ο ΛΑ.Ο.Σ. τον "έδωσε στεγνά"...

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός, και με προσωπική παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Καστανίδη (ο οποίος, σημειωτέο, τρέφει υπερβολική ευαισθησία για τα τεκταινόμενα στο δήμο Δίου-Ολύμπου, βλ. εκλογές 2010: "...στηρίξτε Παπαθανάση..."), συνεδρίασε ο Άρειος Πάγος χθές τα μεσάνυχτα, και εξέδωσε αθωωτική απόφαση για τον διαχειριστή του blog.
Η γενιά των 700 ευρώ...

Άξιο αναφοράς το ότι, στο περιθώριο της χθεσινής συνόδου κορυφής της Ε.Ε., η κα Μέρκελ ζήτησε, σε έντονο ύφος, από τον έλληνα Πρωθυπουργό εξηγήσεις για την καθυστέρηση εκδίκασης της εν λόγω υπόθεσης. (Μας διαβάζουν και από Γερμανία)
Με τηράς πως σε τηρώ;

Διακηρύτουμε, με σθένος, πλέον ότι τα μπέκ θα 'ρχίσουν πάλι να ποτίζουν...........



Να δείτε ρε κακεντρεχείς πως είναι η διάθεση σε αργία...(χα χα χα)

Σ.Σ.: Οποιαδήποτε σχέση ή ταύτιση με ονόματα και καταστάσεις στον δήμο Δίου-Ολύμπου είναι συμπτωματική και τυχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου