ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ "ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ"

ΟΛΥΜΠΟΣ: ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ "ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ" (ΚΟΙΝΩΣ:ΑΠΟ ΠΟΥΡΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΠΙ)
GOSSIP: ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ (ΤΟΠΙΚΑ: "ΓΚΟΝΤΟΣΛΙΚΙ")
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ........(μυρίζει μπαρούτι)


Αύριο συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Δίου-Ολύμπου, στην πρώτη της συγκέντρωση.
Μέλη της είναι οι: Φαρμάκης Γιώργος (αντιδήμαρχος και πρόεδρος αυτής), καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Χατζής Αντώνης, Τζίκας Θόδωρος, Τουμαράς Δημήτρης, Κωτούλης Γιώργος (όλοι οι παραπάνω από τη συμπολίτευση), Κεχαγιάς Γιώργος (από την μείζονα αντιπολίτευση) και η Μόχλα Βαγγελίτσα (από την παράταξη του κ.Λάππα).
Τα θέματα έχουν ως εξής:
1)Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής και επικύρωση αυτής. (ΆΞΙΑ-ΆΞΙΑ)
2)Αποδοχή της δωρεάς του αγάλματος του Μ.Αλεξάνδρού από τον, Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Γεώργιο Καρατζαφέρη. (Δεν μας έδινες τα λεφτά, ρε πρόεδρε, να κάνουμε καμία αναθεσούλα;)
3)Λήψη απόφασης για τη διακοπή σύμβασης εκμίσθωσης γραφείου του Δήμου στην κ.Γιώτα Ειρήνη(Κομνηνού 20-Θεσσαλονίκη). (Νομίζετε ότι ο δήμος έχει μόνο τα 9 στρέμματα στο Olympian Bay και τα 100 στην Πλάκα; Τι λέτε ρε πτωχοί;).
4)Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 200 τ.μ. μέσα στο Πάρκο Λιτοχώρου (για τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιγνίων για παιδιά). (Ελπίζουμε για μικρά παιδιά, γιατί όπου βλέπουμε τη λέξη "παίγνια", μας παραπέμπει σε δικογραφία περί "τεχνικών παιγνίων", κοινώς κουμάρι).
5)Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη του ένδικου μέσου της έφεσης κατά της με αριθμό 426/2010 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κατερίνης. (Ξεφτίλα.Ο δήμος να εξαντλεί τα ένδικα μέσα για να μην πληρώσει τα μεροκάματα ενός δημότη).
6)Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 7.664τ.μ. στο Ο.Τ.17 (αριθμός οικοπέδου 108) στην Τοπική Κοινότητα Ν.Πόρων (για τοποθέτηση και λειτουργία Λουνα-Παρκ). (Βεβαίως, μην ξεχνάμε ότι, όπως είπε ο δήμαρχος στη συνέλευση τψν τοπικών στη Λεπτοκαρυά, με τα 15.000 ενόικια αυτού του οικοπέδου ξελασπώσαμε. Πλέον, είναι ψυχολογικό το θέμα.)
7) Καθορισμός  όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης (2) δύο στρεμμάτωνμ. στο Ο.Τ.15 (αριθμός οικοπέδου 106) στην Τοπική Κοινότητα Ν.Πόρων (για τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιγνίων για παιδιά). (Να τα πάλι τα "παίγνια". Σίγουρα για παιδιά, ρε παιδιά;)
8)Διορισμός δικηγόρου για παράσταση ενώπιον δικαστηρίων για καταθέσεις (4) τεσσάρων αγωγών κατά του πρώην Δήμου Ανατολικού Ολύμπου. (Άντε και καλή αρχή. Πρόβλεψη: Θα πάει μακριά η βαλίτσα).
9)Έγκριση προυπολογισμού δωδεκατημορίων οικονομικού έτους 2011. (Δεν τα κάνετε, καλύτερα, τεταρτημόρια, για να πληρώνουμε κάθε τρίμηνο; Ά, ξέχασα. Δεν έχουμε λεφτά!!!!)
10)Ακύρωση Χ/Ε οικονομικού έτους 2011. (Σαν να έχεις, σήμερα, στο πορτοφόλι σου χιλιάρικα και πεντοχίλιαρα, ένα πράγμα. Εντάλματα του Ανατολικού Ολύμπου π.χ.:Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;)
11)Επιλογή τράπεζας για το άνοιγμα λογαριασμού καταθέσεων του Δήμου. (Η συχωρεμένη η γιαγιά μου έλεγε: "Σε τρύπια κολοκύθα, καλό 'μ". Μιας και έχουμε ταμειακό πλεόνασμα, να αποφασίσουμε που θα το καταθέσουμε. Τουλάχιστον να πούμε πού, για να ξέρουν οι πιστωτές από πού θα κατασχέουν λεφτα).
12)Λήψη απόφασης για δυνατότητα εκτέλεσης των έργων των πρώην Δήμων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δίου-Ολύμπου. (Α, καλά. "Λεφτά υπάρχουνε". Εδώ δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια λάμπα, θέλουμε να δώσουμε και "δυνατότητα" εκτέλεσης).

Με πλάγια γραφή, τα σχόλιά μας. Νεότερα αύριο....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου